احیاء تعالیم قرآن کریم در عصر حاضر و نقش پر رنگ آن در میان اقشار جامعه یکی از افتخارات جمهوری اسلای ایران بوده است . بنیان گذار فقید انقلاب معتقد بودند : قرآن باید در تمام شئون زندگی جامعه حاضر باشد و تنها راه سعادت را بازگشت به سرچشمه هدایت قرآن برای افراد جامعه می دانستند ، رهبر معظم انقلاب نیز به تبعیت از امام راحل ، بزرگترین آرمان نظام جمهوری اسلامی ایران را رشد و تعالی جامعه در سایه تعلیم و تربیت قرآنی می دانند و فرمودند ؛ کتاب انقلاب ما ، قرآن مجید است.

با لطف خداوند سبحان و مدد الهی و با الهام از دغدغه و دیدگاه های امام راحل عظیم الشأن (ره) و نیز رهبر معظم انقلاب ، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی فومنی الحائری شجره طیبه قرآنی بنام مؤسسه مهد قرآن را با تشکیل یک کلاس آموزش حفظ قرآن در چهاردهم خرداد سال ۱۳۷۱ پایه گذاری کردندحرکت نو پای نهضتِ حفظ قرآن همانند شجره طیبه ای در خانه های مردم علاقمند به کلام وحی در سراسر کشور گسترش پیدا کرد . تأسیس کانون های مردمی مهد قرآن برای توسعه، ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی در بیش از۲۰ استان و ۱۵۰ شهرستان میهن اسلامی ، رشد و شکوفایی بیش از یکصد هزار حافظ قرآن ، حاصل ربع قرن خادمی به ساحت مقدس قرآن کریم بوده است .

اهداف و وظایف عمده مؤسسه

۱- ترویج و گسترش ارزشهای اخلاقی ، تربیتی و علمی قرآن کریم و معارف اهل بیت(علیهم السلام) در بین تمامی اقشار جامعه
۲- تهیه و تدوین برنامه های علمی ، آموزشی ، پژوهشی و تربیتی با محوریت قرآن کریم به منظور بسط فرهنگ قرآنی در زمینه های اجتماعی ، فرهنگی ، خانوادگی و فردی
۳- ایجاد و گسترش بسترهای لازم برای آموزش های جامع ( حفظ ، مفاهیم ، تفسیر و سایر آموزشها در حوزه قرآن کریم . شناخت و آموزش معارف اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)
۴- برگزاری مسابقات ، همایش ها و آزمون های قرآنی
۵- تولید نرم افزارهای آموزش جامع قرآن و ابزار کمک آموزشی
۶- طراحی و برگزاری دوره های عمومی و تخصصی آموزش جامع قرآن برای سازمانها و نهادها.
۷- انجام فعالیت های انتشاراتی به منظور انتشار کتابهای آموزشی تخصصی در حوزه علوم قرآنی
۸- تأسیس کتابخانه تخصصی ، پژوهشی و تحقیقاتی حوزه علوم قرآنی با گنجینه ای غنی از کتاب های قرآنی و مرتبط ، که به عنوان
مرجع ، جهت کار تحقیقاتی علاقمندان مورد استفاده می باشد .

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.